Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

09_12_15

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ Α.Π.Θ.


Εντατικό δωρεάν σεμινάριο διάρκειας 60 ωρών με αποδέκτες κληρικούς ή και υποψήφιους κληρικούς, απόφοιτους από τη Β/θμια ή την Γ/θμια Εκπαίδευση, διοργανώνει το Τμήμα Θεολογίας του Α.Π.Θ. κατά τους προσεχείς μήνες Ιανουάριο-Μάρτιο 2010.
Ο κύκλος των μαθημάτων περιλαμβάνει θέματα Λειτουργικής, Ομιλητικής, Κατηχητικής, Εκκλησιαστικής Διοίκησης, Ποιμαντικής, Κοινωνιολογίας, Παλαιάς και Καινής Διαθήκης.


Ο στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των κληρικών σε θέματα που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση του λειτουργήματός τους και η εξοικείωση με τη σύγχρονη θεολογική έρευνα.
Δεκτοί γίνονται όσοι τουλάχιστον έχουν αποφοιτήσει από το Λύκειο, ενώ κρίνεται απαραίτητη η ανελλιπής παρακολούθηση.
Τα μαθήματα θα προσφέρονται δύο φορές την εβδομάδα, το απόγευμα, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που συντόμως θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερομένους.
Μετά το πέρας θα χορηγηθεί βεβαίωση σπουδών.


Υπεύθυνοι Οργανωτικής Επιτροπής: Πρωτοπρεσβ. π. Βασίλειος Καλλιακμάνης, Καθηγητής, Δήμητρα Κούκουρα, Καθηγήτρια, Παναγιώτης Σκαλτσής Αν. Καθηγητής, Βασιλική Μητροπούλου, Λέκτορας.

Πληροφορίες - εγγραφές σε όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Γραμματεία του Τομέα Λατρείας, Χρ. Αγωγής και Εκκλ. Διοίκησης, τηλ. 2310 996965, στο ισόγειο του κτηρίου της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή