Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

20_06_15

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα: Aνάπτυξη της κριτικής σκέψης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας»


Νέες Ημερομηνίες Διεξαγωγής του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου «Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα: Aνάπτυξη της κριτικής σκέψης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Εκπαίδευση στον 21Ο αιώνα: Aνάπτυξη της κριτικής σκέψης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας» θα διεξαχθεί 25-27 Σεπτεμβρίου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη).

Για την άρτια τέλεση του συνεδρίου καθιερώνουμε φέτος τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως συμμετοχής με δύο τρόπους: σύγχρονη (μέσω ψηφιακής πλατφόρμας) ή ασύγχρονη (αποστολή του powerpoint αρχείου).

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος για πρώτη φορά στο Συνέδριο καθιερώνεται:

  1. Η βράβευση των 3 καλύτερων εισηγήσεων και η δημοσίευσή τους στο Περιοδικό «MusEd, Μουσείο - Σχολείο – Εκπαίδευση» που εκδίδει το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης (https://museum-education.weebly.com/).
  2. Η βράβευση μιας εργασίας ανά θεματική ενότητα και η έκδοσή τους σε ειδικό τόμο (με ISBN/ISSN).

 ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 

  1. Λόγω της μετάθεσης της ημερομηνίας δίνεται η δυνατότητα νέας ημερομηνίας υποβολής περιλήψεων με την υπενθύμιση ότι για κάθε σύνεδρο το ανώτατο όριο εισηγήσεων είναι έως 2 εργασίες.
  2. Ανακοινώνουμε επίσης, τη δημιουργία μιας νέας θεματικής «Ψηφιακή Τάξη», η οποία θα περιλαμβάνει καλές πρακτικές, σενάρια, υλικό, καινοτόμες δράσεις που δημιουργήθηκαν με αφορμή τα νέα δεδομένα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
  3. Η αποστολή των τελικών εργασιών για τα Πρακτικά του Συνεδρίου έως 31 Οκτωβρίου.

Οδηγίες μορφοποίησης  εργασιών για τα πρακτικά εδώ

Αποστολή των εργασιών στο ekedisyconference@gmail.com

Οδηγίες μορφοποίησης posters εδώ

Οδηγίες για τις εξ αποστάσεως ασύγχρονες ψηφιακές ανακοινώσεις εδώ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος με νέα προφορική ή αναρτημένη ανακοίνωση ή με εργαστήριο θα πρέπει να στείλουν τον τίτλο και την περίληψη της ανακοίνωσής τους (έως 300 λέξεις) μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα ekedisyconference.weebly.com έως τις 30 Ιουνίου 2020.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Υποβολή περιλήψεων: 30 Ιουνίου 2020

Ημερομηνία έγκρισης προτάσεων: 15 Ιουλίου 2020

Διεξαγωγή συνεδρίου: 25-27 Σεπτεμβρίου 2020

Αποστολή εργασιών για τα πρακτικά: 31 Οκτωβρίου 2020

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ‒ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Iστοσελίδα συνεδρίου: http://ekedisyconference.weebly.com/

Ηλεκτρονική διεύθυνση: ekedisyconference@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή