Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

21_06_02

ΕΕΠΕΚ_ "Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερη Ξένη Γλώσσα στα Σύγχρονα Πολυπολιτισμικά Περιβάλλοντα"


 
ΕΕΠΕΚ
 
 
 
 
Η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), προτίθεται να υλοποιήσει σε συνεργασία με το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ένα νέο ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΤΗΣΙΟ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ επιμορφωτικό σεμινάριο, με έναρξη τον Ιούνιο 2021:
 
"Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερη Ξένη Γλώσσα στα Σύγχρονα Πολυπολιτισμικά Περιβάλλοντα"
 
Θα είναι διάρκειας 9 μηνών και 520 ωρών, (Έναρξη: 28 Ιουνίου 2021, χαρακτηρίζεται ως ΕΤΗΣΙΟ, εξ ολοκλήρου με ασύγχρονο τρόπο και από απόσταση), στη συμβολική τιμή των 200€, για τα μέλη της ΕΕΠΕΚ. Με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους οι επιμορφούμενοι λαμβάνουν πιστοποιητικό ετήσιας επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το οποίο, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ το μέγιστο ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ, σε προκηρύξεις για επιλογή ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και ανάλογα με την προκήρυξη σε ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΟΑΕΔ κ.ά.
 
Τα προαναφερόμενο ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε μέλη της ΕΕΠΕΚ. Δίνεται, όμως, η δυνατότητα και σε όσους δεν είναι μέλη να το παρακολουθήσουν, εφόσον εγγραφούν στην ΕΕΠΕΚ (https://www.eepek.gr/el/enosi/eggrafi-stin-enosi) μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.
 
Με δεδομένο ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (Μέλη της ΕΕΠΕΚ & ΜΗ) να πραγματοποιήσουν κράτηση θέσης – Προεγγραφή, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα.
 
Η κράτηση θέσης – προεγγραφή ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ να κάνετε αίτηση παρακολούθησης (την οποία θα χρειαστεί να υποβάλετε μέσα στον Ιούνιο, όταν βγει η σχετική πρόσκληση, & εφ' όσον φυσικά ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα). ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ, ΟΜΩΣ, ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ - ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για το αντίστοιχο επιμορφωτικό σεμινάριο.
 
Μπορείτε να κάνετε προεγγραφή - κράτηση θέσης από τη φόρμα:
 
 
Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ 1 ΜΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
 
Σε όσους πραγματοποιήσουν κράτηση θέσης – Προεγγραφή στην παραπάνω φόρμα θα αποσταλεί έγκαιρα στο e-mail τους μέσα στον Ιούνιο η επίσημη πρόσκληση υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης, προκειμένου να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση.
 
Σε όσους το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα 4 δόσεων, μόνο στην περίπτωση που η πληρωμή γίνει με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα (Όχι με e-banking, αλλά μέσα από το σύστημα της ΕΕΠΕΚ).
 
Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινίσεις εγγραφών:
www.eepek.gr & 6932078466 (Δημήτρης Λιόβας).
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή