Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

23_06_16

Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακής Αφήγησης (DST-Zakynthos)

Το ελληνικό νησί της Ζακύνθου (Ζάκυνθος) αποτελεί ένα σημείο στο χρόνο και στο χώρο όπου λαμβάνει χώρα η σύγκλιση ποικίλων κοινωνικοπολιτισμικών αφηγήσεων: Ο Hugo Foscolos, ο Andreas Vesalius, ο Διονύσιος Σολωμός, είναι από τις πιο αξιόλογες πολιτιστικές προσωπικότητες του νησιού.

Με αυτό το σκεπτικό, τέσσερα Εργαστήρια από τρία ελληνικά πανεπιστήμια (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Ιόνιο Πανεπιστήμιο) συνεργάστηκαν για τη διοργάνωση του εξαμηνιαίου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακής Αφήγησης (DST-Zakynthos) για να προσφέρουν το μέρος όπου ποικίλες ψηφιακές ιστορίες μπορεί να γνωστοποιηθεί, να μοιραστεί και να στοχαστεί κριτικά από ειδικούς (καλλιτέχνες, επιστήμονες, ιατρούς κ.λπ.) και από άλλους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ (δημιουργοί DST ή όχι). Υπό αυτή την έννοια, το Φεστιβάλ θέτει τις αφηγήσεις στο επίκεντρο, επιτρέποντάς μας έτσι να χαρτογραφήσουμε τις τρέχουσες τάσεις στην Ψηφιακή Αφήγηση.

Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Φώσκολος» προσφέρθηκε ευγενικά να φιλοξενήσει το Φεστιβάλ. Σας προσκαλούμε να στηρίξετε και να συμμετάσχετε στη διοργάνωση αυτού του φεστιβάλ, που έχει προγραμματιστεί για τις 29-30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://dstfestival.org/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή