Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

23_10_25

15th Conference on Informatics in Education – Η Πληροφορική στην Eκπαίδευση

15th Conference on Informatics in Education - Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση ( 15th CIE2023 )

3 - 5 Νοεμβρίου 2023, Διαδικτυακά

events.di.ionio.gr/cie/

 

Το 15th Conference on Informatics in Education – Η Πληροφορική στην Eκπαίδευση (15th CIE 2023), διοργανώνεται από το  Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την ΕΠΥ. Θα διεξαχθεί 3, 4 και 5 Νοεμβρίου 2023, πλήρως από απόσταση.

Άξονες του Συνεδρίου:

·       Πληροφορική στην Εκπαίδευση (Καινοτόμες προτάσεις ή/και πρακτικές στη θεωρητική και εφαρμοσμένη επιστήμη της Πληροφορικής καθώς και διεπιστημονικές προσεγγίσεις, όπως STEM, Physical Computing, Ρομποτική κ.ά. με ένταξη υλικού/hardware και λογισμικού/software)

·       ΤΠΕ στην Εκπαίδευση - Καινοτομία (Εκπαιδευτικές Καινοτόμες προτάσεις ή/και πρακτικές με χρήση ψηφιακών τεχνολογιών σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα και διεπιστημονικές προσεγγίσεις με ένταξη υλικού/hardware και λογισμικού/software)

·       Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Ψηφιακές Τεχνολογίες

Απευθύνεται:

σε εκπαιδευτικούς και ερευνητές/ήτριες όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων της τυπικής εκπαίδευσης –Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Γυμνάσια, ΣΔΕ), Τριτοβάθμια– όσο και της μη τυπικής καθώς και της άτυπης εκπαίδευσης.

Περιλαμβάνει (πρόγραμμα):

Κεντρικές Ομιλίες, Στρογγυλό τραπέζι, Εργαστήρια, Πληθώρα άρθρων (τόσο αυστηρά του Συνεδρίου όσο και του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού), με ενδιαφέρον για τους Πληροφορικούς αλλά και όλες τις άλλες ειδικότητες

Η παρακολούθηση, καθώς και οι e-βεβαιώσεις παρακολούθησης θα είναι και πάλι χωρίς κόστος.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο Συνέδριο

 

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή