Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

08_08_27

Ο Αγώνας ο καλός...

"[...]τὸν καλὸν ἀγῶνα ἠγώνισμαι, τὸν δρόμον τετέλεκα[...]λοιπὸν ἀπόκειταί μοι ὁ τῆς δικαιοσύνης στέφανος[...]"          (Β΄Τιμ. 4, 7-8).

(Τον καλό τον αγώνα τον αγωνίστηκα, έφτασα στο τέλος του δρόμου και τώρα απομένει να λάβω το στεφάνι της δόξας).

Οι λόγοι αυτοί του Αποστόλου Παύλου έρχονται στο νου μου ακούγοντας την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αυτά τα παιδιά, οι τελειόφοιτοι μαθητές, είχαν δώσει το καθένα τον αγώνα τους. Έναν αγώνα γεμάτο εμπόδια, αγώνες και θυσίες, πολλές θυσίες. Όσοι αγωνίστηκαν τον "καλόν αγώνα", αυτοί και λαμβάνουν δίκαια τη χαρά της επιτυχίας που οδηγεί στην εκπλήρωση των στόχων και των ελπίδων τους. Αυτά τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους, αξίζουν πραγματικά το σεβασμό και τα συγχαρητήρια όλων μας.

Αλλά και τα παιδιά που  παρόλο έκαναν τον αγώνα τους, αλλά δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους, οφείλουν να συνεχίσουν την προσπάθειές τους.  Η ζωή ανοίγεται μπροστά τους και τους προκαλεί να την κατακτήσουν!

Συγχαρητήρια στην κόρη μου Έλενα για την  επιτυχία της στο τμήμα Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.  Ο σκληρός αγώνας που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια, ανταμείφθηκε κατακτώντας την πρωτιά στην σχολή  επιτυχίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή