Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Θεολόγων Ν. Καρδίτσας

Σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 στις 12:00 στο Αμφιθέατρο του 1ου Γενικού Ενιαίου Λυκείου Καρδίτσας, διοργανώθηκε από το Σχολικό Σύμβουλο των Θεολόγων κ. Τσιακούμη Παναγιώτη, Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους Θεολόγους Καθηγητές του ν. Καρδίτσας
Εισηγητές στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο ήταν ο Βασιλόπουλος Χρήστος, Καθηγητής Παιδαγωγικών της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ με θέμα: «Αρχές και τρόποι μαθητοκεντρικής οργάνωσης της προς μάθηση ύλης» και η  Μητροπούλου Βασιλική, Επίκουρη καθηγήτρια Παιδαγωγικών της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ με θέμα: «Από τον παραδοσιακό πίνακα της σχολικής τάξης στο σημερινό Διαδραστικό. Εφαρμογή με λογισμικό υλικό στο μάθημα των Θρησκευτικών»
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Θεοδωρόπουλος και ο  Διευθυντής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας κ. Θωμάς Καρανίκας.
 
Το βίντεο με αποσπάσματα από την ομιλία του κ.  Βασιλόπουλου «Αρχές και τρόποι μαθητοκεντρικής οργάνωσης της προς μάθηση ύλης»και το χαιρετισμό του κ. Καρανίκα.
  Το βίντεο με την ομιλία της κας Μητροπούλου «Από τον παραδοσιακό πίνακα της σχολικής τάξης στο σημερινό Διαδραστικό. Εφαρμογή με λογισμικό υλικό στο μάθημα των Θρησκευτικών.»

Google+ Badge

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή