Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

12_10_30

Ημέρες Ευχρηστίας και Προσβασιμότητας 2012 Ευχρηστία των Οικονομικών Συστημάτων


Ημέρες Ευχρηστίας και Προσβασιμότητας 2012

Ευχρηστία των Οικονομικών Συστημάτων

06 Νοεμβρίου 2012
ΔΑΪΣ Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο 

Ημέρες Ευχρηστίας και ΠροσβασιμότηταςΤο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας και το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τις Ημέρες Ευχρηστίας και Προσβασιμότητας, οι οποίες φέτος θα εορταστούν με ημερίδα στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ του Αμαρουσίου στις 06 Νοεμβρίου 2012. 

Οι Ημέρες Ευχρηστίας και Προσβασιμότητας απευθύνονται σε νέους επιστήμονες, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη που επιθυμεί έναν καλύτερο και απλούστερο ψηφιακό κόσμο. Στη διάρκεια των Ημερών Ευχρηστίας και Προσβασιμότητας 2012 θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν διεξοδικά οι σύγχρονες ερευνητικές τάσεις στον τομέα της Επικοινωνίας Ανθρώπου-Μηχανής σε συνδυασμό με εκτενή παραδείγματα εφαρμοσμένης επικοινωνίας και καλών πρακτικών. 

Στο πλαίσιο των ημερών αυτών ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί -σύμφωνα και με το ειδικό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχρηστίας 2012- στην Ευχρηστία και Προσβασιμότητα των οικονομικών συστημάτων (Usability of Financial Systems). Καθώς η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται αντιμέτωπη με ποικίλες προκλήσεις, η προώθηση πιο εύχρηστων οικονομικών και χρηματοπιστωτικών συστημάτων θα μπορούσε να συμβάλει στη δημιουργία αποτελεσματικότερων μοντέλων λήψης αποφάσεων. Οι εκδηλώσεις που συνδέονται με την Παγκόσμια Ημέρα Ευχρηστίας σε διεθνές επίπεδο ευελπιστούν να ανοίξουν τον διάλογο για την ενίσχυση, την υιοθέτηση και την προαγωγή του έργου πολλών διαφορετικών πειθαρχιών που έχουν ως κοινό στόχο τη βελτίωση της γνώσης των καταναλωτών για τα οικονομικά συστήματα και τη λήψη των σχετικών αποφάσεων. 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Πρόγραμμα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή