Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

19_03_27

ΕΕΠΕΚ-Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας


 
Σε συνέχεια των πολυδιάστατων δράσεων της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.ΠΕ.Κ), με χαρά σας ανακοινώνουμε την υλοποίηση του 5ου ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ επιμορφωτικού προγράμματος μεγάλης διάρκειας (350 ωρών) για το 2018-2019 με τίτλο: "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας".
 
Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για το επιμορφωτικό πρόγραμμα της Ε.Ε.Π.Ε.Κ. που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (Δημόσιας και Ιδιωτικής), σε Εκπαιδευτές Ενηλίκων και Εκπαιδευτές ΣΔΕ, σε Στελέχη δομών μη τυπικής ή/και τυπικής εκπαίδευσης, σε πτυχιούχους όλων των Σχολών (Θετικών, Ανθρωπιστικών, Παιδαγωγικών, Κοινωνικών επιστημών, κ.λπ.), καθώς και σε οποιουσδήποτε άλλους (Άνεργους ή/και φοιτητές όλων των ειδικοτήτων) που είναι (ή επιθυμούν να γίνουν) μέλη της ΕΕΠΕΚ και τους ενδιαφέρει η ενασχόληση με το ευρύτερο επιστημονικό πεδίο της Εκπαίδευσης στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.
 
Θα ακολουθήσουν, σύντομα, ανακοινώσεις για νέα προγράμματα, σε όλη την Ελλάδα.
 
Δείτε την αναλυτική προκήρυξη του σεμιναρίου κάνοντας κλικ ΕΔΩ: "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας"
 
Δείτε την αναλυτική λίστα των προγραμμάτων μας στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.eepekgr/el/draseis/trexonta-seminaria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή