Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2009

Επιστημονική εκδήλωση για το περιοδικό «Θεολογία»

Aναβολή

εκδήλωσης

θεολόγων


Ανακοινώνεται ότι η εκδήλωση για την παρουσίαση της ανανεωμένης έκδοσης του περιοδικού «Θεολογία» που είχε προγραμματισθεί για μεθαύριο Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα «Επιούσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους και θα πραγματοποιηθεί εν ευθέτω χρόνω, με κεντρικό ομιλητή τον Σύμβουλο θεολόγων του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Δρα Στ. Γιαγκάζογλου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί μέσω των ΜΜΕ

clip_image002

Επιστημονική εκδήλωση για το περιοδικό «Θεολογία»

* Στη Λάρισα με ομιλητή τον Σύμβουλο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, Δρ. Σταύρο Γιαγκάζογλου

Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση της ανανεωμένης έκδοσης του επιστημονικού περιοδικού «Θεολογία», που εκδίδεται από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, την ερχόμενη Πέμπτη,

5 Νοεμβρίου 2009, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα «Επιούσιος» του Επισκοπείου (επί της οδ. Ιωαννίνων, 3 Λάρισα).

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Σταύρος Γιαγκάζογλου, Δρ. Θεολογίας, Σύμβουλος Θεολόγων του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και νέος Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: “Θεολογία και Πολιτισμός: Oι προτεραιότητες ενός γόνιμου διαλόγου σήμερα», ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και τους στόχους της νέας πορείας που έχει χαράξει το περιοδικό προκειμένου να υπηρετεί την θεολογική επιστήμη, κυρίως δε να διακονεί και να υποστηρίζει θεολογικά και ποιμαντικά το έργο της Εκκλησίας στο σύγχρονο κόσμο.

Στην εκδήλωση, η οποία απευθύνεται στους θεολόγους όλης της Θεσσαλίας, θα μιλήσουν, επίσης, για το περιοδικό και τις προσπάθειες για το άνοιγμα της Εκκλησίας στη κοινωνία, ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης, πανοσιολογιώτατος αρχιμ. π. Αχίλλιος Τσούτσουρας, σχολικός σύμβουλος θεολόγων ν. Λάρισας κ. Απ. Ποντίκας, ο διευθυντής του 14ου Γυμνασίου Λάρισας, θεολόγος (M.Th.) Νίκος Παύλου και ο δημοσιογράφος – θεολόγος (M.Th) και καθηγητής του Γυμνασίου Αρμενίου Ν. Λάρισας Χάρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος και θα συντονίσει την εκδήλωση.

* Στους συμμετέχοντες θα μοιρασθούν αντίτυπα του νέου τεύχους της «Θεολογίας», ενώ στους θεολόγους εκπαιδευτικούς θα δοθεί και Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Google+ Badge

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή