Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

10_03_01

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Το Περιφερειακό Σεμινάριο του ΔΣΚ στο Βόλο από 26 έως 27 Φεβρουαρίου 2010 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Την Παρασκευή, 26-2-2010, δόθηκε συνέντευξη Τύπου όπου παρευρέθησαν εκπρόσωποι των τοπικών και περιφερειακών ΜΜΕ.

Στη συνέχεια, τα στελέχη της εκπαίδευσης της περιφέρειας Θεσσαλίας προσήλθαν για να ενημερωθούν για τους σκοπούς και το έργο του Δικτύου Σχολικής Καινοτομίας. Η προσέλευση των στελεχών της εκπαίδευσης, από όλη τη Θεσσαλία ήταν αρκετά μεγάλη (παρευρέθησαν περίπου 48). Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κα Πράντζου τίμησε επίσης την εκδήλωση με την παρουσία της απευθύνοντας χαιρετισμό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μαθητές και καθηγητές του 8ου Γυμνασίου Βόλου, που συμμετέχει στο Γ΄ Κύκλο του ΔΣΚ, παρουσίασαν τη δραστηριότητα που είχαν εκπονήσει: "Μαθηματικά, Επιστήμες και Τέχνες".

Κατόπιν, μέσω βιντεοδιάσκεψης η κα Χριστίνα Μπενέκη, Συντονίστρια του ΔΣΚ, μίλησε με μαθητές του Γυμνασίου Εκάλης και του Γυμνασίου Καμπάνης Κιλκίς για τη συνεργασία τους, που δημιούργησε ένα διδικτυακό ραδιόφωνο.
ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΘΕΣΑΣΑΛΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ



Την επόμενη ημέρα, 27-2-2010, προσήλθαν εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της Θεσσαλίας, μέλη του ΔΣΚ και συναντήθηκαν με τους Συντονιστές των σχολείων τους। Η συνάντηση ολοκληρώθηκε το απόγευμα, με όλους τους εμπλεκόμενους (Φίλιππο, Βιβή, Συντονιστές (Χριστίνα, Ανδρέα, Δημήτρη και τον γράφοντα) και τους εκπαιδευτικούς, να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα।






-------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή