Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Πέντε πράγματα που δεν κάνουν ποτέ όσοι θέλουν να λέγονται επιτυχημένοι

http://geo.typepad.com/.a/6a0168e53be7ff970c01a511cf7535970c-750wi

1. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι ποτέ δεν αφήνουν το παρελθόν να καθορίσει το μέλλον τους. Όλοι έχουν ελαττώματα και κάνουν λάθη, όμως ο σκοπός είναι να μαθαίνουμε από αυτά.

2. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν κουτσομπολεύουν ποτέ. Και παρότι πρόκειται για έναν πειρασμό, στον οποίο είναι δύσκολο να αντισταθείς, η αλήθεια είναι ότι ο συνάδελφος που θα κουτσομπολέψει για κάποιον, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει να πει κάτι και για σένα. Και τότε φυσικά το κουτσομπολιό δεν είναι και τόσο διασκεδαστικό…

3. Ποτέ δε λένε «ναι», ενώ εννοούν «όχι». Η αλήθεια είναι ότι όταν αρνείστε κάτι σε κάποιον αισθάνεστε άσχημα προς στιγμήν. Όταν όμως λέτε «ναι», ενώ δε θέλετε να κάνετε κάτι, τότε αισθάνεστε άσχημα για αρκετό καιρό.

4. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι ποτέ δε διακόπτουν. Όταν διακόπτετε κάποιον που μιλάει είναι σα να του λέτε ότι «δε σκέφτομαι αυτά που μου λες. Σκέφτομαι αυτά που εγώ θέλω να σου πω. Και αυτά που θέλω να σου πω είναι τόσο σημαντικά που πρέπει να τα πω τώρα». Αν θέλετε καλύτερες επαγγελματικές σχέσεις, τότε ακούστε πραγματικά και καταλάβετε αυτό που θέλουν να σας πουν οι συνάδελφοί σας.

5. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι ποτέ δεν καθυστερούν, εκτός και αν υπάρχει πραγματικά πολύ σοβαρός λόγος. Και παρότι μπορεί να είστε πολυάσχολος και να τρέχετε όλη μέρα, γεγονός είναι ότι η καθυστέρηση τρελαίνει τους συνεπείς ανθρώπους. 
Το είδα στο:  http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/770630/pede-pragmata-pou-oi-epituhimenoi-den-kanoun-pote/
Η εικόνα είναι από: http://geo.typepad.com/.a/6a0168e53be7ff970c01a511cf7535970c-750wi 

Google+ Badge

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή