Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

14_12_11

TEDxAcademy Youth στις 28 Απριλίου 2015



Κάποιες από τις πιο εμπνευσμένες και πρωτότυπες, και σίγουρα από τις πιο δημοφιλείς ομιλίες που έγιναν ποτέ, παρουσιάστηκαν στις εκδηλώσεις του TED, μιας πλατφόρμας διάδοσης ιδεών, που παρακολουθούν εκατομμύρια ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Το Ίδρυμα Λαμπράκη και η εκπαιδευτική πύλη e-paideia συνάπτουν στρατηγική συνεργασία με το TEDxAcademy για τη διοργάνωση του πρώτου ελληνικού TEDxAcademyYouth. Πιστεύουμε στη φωνή των παιδιών και των νέων και γι' αυτό τους καλούμε να μας παρουσιάσουν σε μια σύντομη ομιλία TED τις ιδέες, τα όνειρα και τα επιτεύγματά τους.

Δείτε τη συνημμένη επιστολή ανακοίνωσης του TEDxAcademyYouth, που θα γίνει στις 28 Απριλίου 2015 στην Αθήνα και τις συνοδευτικές οδηγίες δημιουργίας μιας παρουσίασης. 
Όσοι εκπαιδευτικοί διαβάσουν αυτή την ανάρτηση, μπορούν να ενημερώσουν τους μαθητές τους για τη δυνατότητα που τους δίνεται να δώσουν το στίγμα τους στο παγκόσμιο προσκήνιο. Μπορείτε να τους ενθαρρύνετε  να υποβάλουν την παρουσίασή τους και να λάβουν μέρος στην πιο δυναμική εκδήλωση για τη νεολαία που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας το 2015.




Επισυναπτόμενα αρχεία


Επιστολή - Πρόσκληση.pdf

Οδηγίες.pdf
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή