Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

08_02_07

12 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλέστερου Διαδικτύου

safeLine

www.safeline.gr

Στις 12 Φεβρουαρίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλέστερου Διαδικτύου (Safer Internet Day). Πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία που δίνεται σε εκπαιδευτικούς, μαθητές αλλά και γονείς να ενημερωθούν αλλά και να προβληματιστούν πάνω σε θέματα σχετικά με την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου. Με αφορμή αυτόν τον εορτασμό σε όλο τον κόσμο διοργανώνονται κάθε χρόνο εκδηλώσεις που σαν σκοπό έχουν τη μετάδωση γνώσεων, την παρουσίαση πιθανών κινδύνων κατά τη διάρκεια της χρήσης του Διαδικτύου αλλά και παράλληλα τα μέτρα και τους τρόπους προφύλαξης από αυτούς.

Όλοι μας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλέστερου Διαδικτύου μπορούμε να γίνουμε φορείς της πληροφορίας γύρω από την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Πληροφορίες για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Κόμβου Επαγρύπνησης και Ενημέρωσης (http://www.saferinternet.gr/).

Επίσης μέσω της Safeline έχετε τη δυνατότητα να καταγγείλετε παράνομο υλικό που συναντήσατε στο Διαδίκτυο στην διεύθυνση: http://www.safeline.gr/.

Περισσότερες πληροφορίες για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλέστερου Διαδικτύου 2008 (Safer Internet Day 2008) μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.saferinternet.org/ww/en/pub/insafe/sid.htm.

Δείτε επίσης το σχετικό βίντεο που παρασκευάστηκε για τις 12 Φεβρουαρίου στην διεύθυνση http://www.saferinternet.org/shared/data/saferinternet.org/SID08/Spot/safer_internet_day_clip.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή