Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

14_10_17

9oς Εθνικός Διαγωνισμός eTwinning


Για την αναγνώριση των καλύτερων έργων eTwinning από πλευράς ελληνικών σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2013-2014, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) της δράσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προκηρύξει τον 9o Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning!
Read More
Η περίοδος υποβολής των έργων είναι από 16 έως και 23 Οκτωβρίου 2014.
 Προϋποθέσεις για υποβολή συμμετοχής:
 Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει:
  • Να έχουν ήδη συνάψει συνεργασία με κάποιο ευρωπαϊκό σχολείο και να έχουν υλοποιήσει κάποιο έργο, στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, εντός του σχολικού έτους 2013-2014. Η συνεργασία μπορεί να έχει ξεκινήσει πριν το 2013 και να συνεχίζεται κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2013-2014.
  • Η συνεργασία που υποβάλλεται στον διαγωνισμό, να έχει ήδη βραβευτεί με ελληνική Εθνική Ετικέτα Ποιότητας.
  • Τα έργα που έχουν βραβευτεί στους Εθνικούς ή Πανευρωπαϊκούς Διαγωνισμούς προηγούμενων ετών δεν δικαιούνται να λάβουν μέρος.
Κατηγορίες Διαγωνισμού:
 Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τρεις ηλικιακές κατηγορίες:
  • Νηπιαγωγείο - Δημοτικό (5-12)
  • Γυμνάσιο (13-15) και
  • ΓΕΛ , ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, TEE και ΕΕΕΕΚ (16-19)
Φέτος θα δοθεί ειδικό βραβείο σε όλες τις παραπάνω ηλικιακές κατηγορίες σε εκπαιδευτικούς αρχάριους στην υλοποίηση έργων. Ως αρχάριοι ορίζονται οι εκπαιδευτικοί που το έργο που υποβάλλουν στον διαγωνισμό είναι το πρώτο τους.
Από τα έργα που θα υποβληθούν στις παραπάνω κατηγορίες θα διακριθούν τα 2 καλύτερα σε κάθε κατηγορία. Στην ειδική κατηγορία θα δοθεί ένα βραβείο ανά ηλικιακή ομάδα. Στην περίπτωση που ο αριθμός των υποβληθέντων έργων, οποιασδήποτε κατηγορίας, είναι μικρότερος από πέντε (5) και η ποιότητα τους δεν κρίνεται ικανοποιητική, η ΕΥΥ διατηρεί το δικαίωμα να μην δώσει βραβείο σε αυτή την κατηγορία.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιλέξουν μόνο μια από τις παραπάνω κατηγορίες για να υποβάλουν τη συμμετοχή τους. Αν ένα έργο υποβληθεί σε 2 κατηγορίες από τον ίδιο ή διαφορετικό εκπαιδευτικό, θα απορρίπτεται αυτόματα και δεν θα μετέχει στη διαδικασία αξιολόγησης.
Στην κατηγορία αρχαρίων, το βραβείο απονέμεται μόνο στους εκπαιδευτικούς που το έργο τους είναι το πρώτο, και όχι σε άλλους εκπαιδευτικούς που συνεργάζονται στο ίδιο έργο και έχουν υλοποιήσει περισσότερα έργα.
 Βραβεία
 Σε όλες τις κατηγορίες,  τα βραβεία για τους πρώτους και δεύτερους νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή βράβευσης που θα γίνει στην Πάτρα, στο πλαίσιο του συνεδρίου που οργανώνει η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης στις 14-16 Νοεμβρίου 2014, «Ευρωπαϊκά προγράμματα συνεργατικότητας»
Επίσης, με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών θα εκδοθεί οδηγός με την περιγραφή των βραβευμένων έργων 2014, όπως έγινε και τις προηγούμενε 2 χρονιές.
 Αξιολόγηση
 Τα έργα που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα αξιολογηθούν ως προς τα γενικότερα κριτήρια που έχουν καθοριστεί για την απόδοση Ετικέτας Ποιότητας, με βάση τις πληροφορίες που θα υποβληθούν από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό μέσω της φόρμας συμμετοχής, αλλά, κυρίως, από τα δημοσιοποιημένα αποτελέσματα του έργου.
Η διαδικασία της αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί από μέλη της Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης.
Τελετή Απονομής - Παρακολούθηση Εκδήλωσης
 Τα έργα που θα προκριθούν ως καλύτερα για το σχολικό έτος 2013-2014  θα βραβευθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου στις 14 Νοεμβρίου.
 Διαδικασία υποβολής συμμετοχής στον διαγωνισμό
 Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον 9ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning, παρακαλούμε να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας στη διεύθυνση:
Η φόρμα υποβολής θα είναι διαθέσιμη από 16 Οκτωβρίου και ώρα 10.00 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 14:00.
 Όλες οι συμμετοχές οφείλουν να ακολουθούν τις συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί πνευματικών δικαιωμάτων. Μικρές παραθέσεις πηγών μπορούν να χρησιμοποιηθούν, εφόσον η πηγή προέλευσης αναφέρεται ρητά. Εικόνες, φιλμ, ήχος και άλλο πολυμεσικό υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εφόσον έχει δημιουργηθεί από τη σχολική μονάδα, ή αν ο ιδιοκτήτης έχει παραχωρήσει σχετική άδεια χρήσης, ή αν έχει ληφθεί από ελεύθερες πηγές, π.χ. Clip Art, ή αναζητήστε έργα με άδειες Creative Commons: http://creativecommons.gr/?page_id=6253

 

ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning

URL: http://www.etwinning.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή