Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

14_10_30

Εκπαιδευτικός κύκλος κατάρτισης «Κωστής Παλαμάς»


Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης,  στο πλαίσιο του προγράμματος «Δια Βίου Εκπαίδευσης για την προβολή και προώθηση του εθνικού πολιτιστικού προϊόντος», εκπαιδευτικό κύκλο κατάρτισης με τίτλο «Κωστής Παλαμάς» που έχει ως στόχο την προβολή, τη διάδοση και την αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού με στόχο την καλύτερη προβολή τους στα μέσα επικοινωνίας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποσκοπεί στην εκπαίδευση επαγγελματιών από τους κλάδους της δημοσιογραφίας, του πολιτισμού και του τουρισμού, καθώς και αποφοίτων και φοιτητών συναφών αντικειμένων, συνδυάζει τη μελέτη και την πρακτική της επικοινωνίας και του πολιτισμού και της δημοσιογραφία με την ιστορία της τέχνης και της πνευματικής ζωής.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρθρώνεται διάμεσου 3 Θεματικών Ενοτήτων:
• Πολιτισμός και Επικοινωνία,
• Δημοσιογραφία και ΜΜΕ, και
• Εφαρμοσμένη Επικοινωνία

Κάθε μία Θεματική Ενότητα προσφέρει έναν αριθμό ταχύρυθμων σεμιναριακών μαθημάτων. Τα σεμιναριακά μαθήματα, με βάση τις τρεις γενικές ενότητες, επιμερίζονται σε «διδακτικές ενότητες πιστοποίησης» (modules) έτσι ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των ωφελούμενων καθώς και να ανταποκρίνονται στον ταχύρυθμο χαρακτήρα της δια βίου μάθησης. Έχει συγκροτηθεί κοινός κατάλογος που αποτελείται από συγκεκριμένες ενότητες πιστοποίησης για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τα Χανιά.

Το πρόγραμμα και τα μαθήματα ξεκινούν μόλις συγκεντρώνεται ο απαραίτητος αριθμός ενδιαφερομένων για κάθε σεμιναριακό μάθημα.

Ο επίσημος ιστοχώρος του Προγράμματος βρίσκεται στη διεύθυνση http://kostispalamas.uoa.gr/

Η εικόνα είναι από: xenesglosses.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή

Μήνυμα ενάντια στη λογοκλοπή